Instalati ultima versiune de Flash Player.

Get Adobe Flash player

Oferim servicii de calitate si cu garantie in domeniul aerului conditionat auto ce constau in: reparerea, deodorizante si spray-uri antiseptice, reconditionarea, reincarcarea cu refrigerant de ultima generatie ecologic si acceptat de normele in viguare, filtre de polen, reparatii radiatoare, reparatii compresoare, schimbari component cu piese de pe stoc, conducte, sudura speciala, echiparea masinii care nu are aer conditionat cu chit complet pentru aceasta, si lucrari specifice. Va mai oferim si instalatii de Webasto pentru incalzirea si pentru mentinerea in buna forma pentru o perioada cat mai lunga a motoarelor diesel precum si reparatiile acostora, chiar daca acestea sunt pe masina dumneavoastra NOU: la pret promotional oferim si diagnoza auto pentru motor, ceasuri, erori, stergere erori si multe altele. AVEM PARTENERIAT CU MAI MULTE SERVICE-uri AUTORIZATE SI VA PUTEM AJUTA IN NEVOILE DUMNEAVOASTRA PENTRU CA MASINA SA FIE MEREU GATA DE DRUM. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra si pentru a nu pierde mult timp va stam la dispozitie telefonic sau pe email cu cele mai noi si eficiente solutii specifice climei auto cat si diagnoza pentru Vw, Audi, Seat, Skoda, Opel. Va garantam seriozitate si preturi de neegalat.

Iata citeva sfaturi pentru o intretinere corecta a sistemului de climatizare auto: -Utilizati climatizarea cel putin o data la 10 zile,chiar si in timpul iernii, pentru a evita uscarea garniturilor  si dezvoltarea microorganismelor.
Controale regulate:
-Controlati  nivelul  frigorific (refrigerant) in mod regulat ; un circuit pierde in medie cca 30g de refrigerant pe an. Aceasta operatie se poate facenumai la un service specializat.
-Schimbati filtrul de habitaclu (polen) cel putin o data pe an sau la 15.000 km, un filtru imbacsit devine rapid ineficient si nu mai filtreaza nici praful nici polenul. -Efectuati la fiecare 2-3 ani o operatie de reimprospatare a agentului frigorific (refrigerant) , curatare, vidare, reincarcare cu refrigerant, completare cu  ulei  in  instalatia de climatizare.Aceasta operatie se poate face numai la un service specializat
ATENTIE LA TIPUL DE REFRIGERANT CU CARE SE INCARCA INSTALATIA DE CLIMATIZARE !!! -Inlocuiti filtrul dehidrator la fiecare 2 ani ; un filtru infundat poate provoca distrugerea compresorului  si duce la reparatii costisitoare .

 

Firma specializata in climatizare asigura service si intretinere pentru: � auto, autoutilitare, transport de persoane si marfa, transportoare speciale, vehicole agricole si militare; � reparatii conducte A/C, furtune A/C, compresoare, condensatoare, vaporizatoare, radiatoare, sudura speciala (argon); � montam instalatii aer conditionat, frigorifice si refrigerare, sisteme de incalzire si preincalzire stationare aer si apa; � piese de schimb noi sau second hand; � incarcari instalatii A/C : verificarea instalatiei de climatizare cu solutie fluorescenta si lampa ultraviolete sau vidare, completare ulei A/C, incarcarea instalatie A/C. ATUUL NOSTRU ESTE MOBILITATEA! Reparatia si incarcarea sistemului A/C se poate face si la domiciliul clientului !
Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra si pentru a nu pierde mult timp va stam la dispozitie telefonic sau pe email cu cele mai noi si eficiente solutii specifice climei auto cat si diagnoza pentru Vw, Audi, Seat, Skoda, Opel.

website creat de FST

Climatizare auto, aer conditionat, service mobil de diagnoza si instalare clima.

reparatii, reconditionari, incarcare freon, montaj clima auto